torsdag 30. juli 2009

Inaktiv ...

Ja, jeg har vært inaktiv på håndarbeidsfronten i mange måneder nå.

Gryteklutene jeg viste til for lenge siden er i flittig bruk her. De er kjempegode! Så de har jeg strikket et sett til av - og laget oppvaskkluter i samme mønster. Vet ikke hvordan det er med flere farger på oppvaskklutene da, men fine er de. ;)


Så har jeg laget et par tykke grytekluter til. I mønster fra Garnstudio. 1 rad rett og 1 rad vrangbord. Mener det var Tuva jeg brukte som garn der.


Et søtt spiralskjerf i babyull er tryllet frem.
Jeg har også laget meg en søt veske. Strikket front- og bakstykke i gryteklutemønter, heklet bunn, sider og hank. Og til slutt fôret den (eller, det holder jeg på med nå). Den er strikket med garnet Mandarin petit.

To luer er det også blitt, ingen er ferdige enda (denne mangler en heklet blomst på toppen). Oppskrift: Egen. Garn: Mandarin petit.
Dette skal bli en Odessalue til jenta her i hus. Oppskrift: Torills blogg. Garn: Tuva.


Dette har ligget og støvet ned lenge! Endelig har jeg fått festet tråder og klistret på merkelapp slik at jeg kan få tatt bilder og vist frem. :)
Tiden fremover skal brukes til å gjøre ferdig andre prosjekter jeg knapt har begynt på og enda mindre fullført!

Noen gaver

En Odessalue til mann. Oppskriften fant jeg i Torills blogg. Garnet jeg har brukt er Tuva, et godt bomullsgarn fra Europris.


En søt heklet veske. Ikke liten, ikke stor. Oppskrift: Garnstudio/egen variant. Garn: Tuva.


Og en koseklut til barselgave. Oppskrift: Garnstudio/egen. Garn: Mandarin petit.



En heklet veske får et veskekort. :)


Litt søte detaljer. :)

En koseklut får et smokkekort. Baksiden har søte bamer og en hilsen på. Fargene er litt feil pga. lyset (kan ikke bruke blitz når jeg vil vise frem den pregede teksten).


Og en lue får et snøkrystallkort. :)




Her er noen kort jeg har laget i kveld.